Äh, kerrankin kun ois kauheesti kaikkee kerrottavaa ni ei jaksa kirjottaa. Mut jos nyt koitan kertoa ees jotain viime aikojen tapahtumista.

Riinan kanssa ollaan asustettu Itäkeskuksessa jo pari viikkoa ja ihan kivaa on ollu, mitä nyt kissat välillä aiheuttanu harmaita hiuksia, mut ne nyt lähteekin tänä viikonloppuna veks. Pari kertaa ollaan käyty keskustassa viihteilemässä ja ainakin mulla on ollu kaikilla kerroilla ihan tosi kivaa! Pari viikkoa sitte käytiin Rocktown-nimisessä baarissa kattomassa Profanen keikka. Oltiin hetki paitamyynnissä kun niillä ei ollu siihen ketään, ja muutenki mä keskityin enemmän humaltumiseen kun itse bändiin. Siinä sitten keikan jälkeen norkoiltiin baaritiskillä ja kävi siinä joku ERITTÄIN omituinen tapaus avaamassa keskustelua mun kanssa. Sellanen niin epäsosiaalisen olonen nörttityylinen tapaus ettei mitään rotia! Mä yritin olla mahollisimman vähäsanainen ja se siinä yritti kysellä että mitä mä teen ja kuka mä oon, ja kysy sitten että mitä mä veikkaan et se tekee työkseen. Ohimennen mutisin että jotain tietsikkajuttuja, mut ei, vaan se oli sairaanhoitaja. Jjooo. Yks Riinan tuttu pelasti mut siitä sanomalla että tuunko sen mukaan vessaan, ja mä lähin ilomielin. Myöhemmin se tyyppi löysi mut uudestaan ja sillä kertaa Riina pelasti mut sanomalla että me muuten mennää nyt tilaamaan juomista. Sen jälkeen se tyyppi vissiin tajus pointin eikä tullu enää häiritsemään.
Mä sit siinä bongasin paikallista fiksun olosta väkeä ja kysyin niiltä että tietääks ne mitään muita katsastamisen arvosia paikkoja kun sen Rocktownin. Ne sano pari paikkaa ja vähän ajan päästä ne lähtikin siitä ja kysy että halutaanko me mennä mukaan kun ne menee johonkin toiseen baariin. Mehän mentiin ja päädyttiin kohtuullisen kävelymatkan jälkeen johonkin Corneriin tai vastaavaan. Aika kuollut paikka oli, mut kellokin oli jo lähellä pilkkua. Istuttiin siellä kunnes meidät ajettiin pihalle ja suunnattiin siitä johonkin kebabbilaan. Kun mahat täynnä seisoskeltiin vielä siinä ruokapaikan edessä ni siihen tuli tyttö jolla oli kainalossa ananas. Siis oikea kokonainen ananas-hedelmä. Katottiin että mitäh, ja se kysy meiltä että onko meiän mielestä ananas englanniks ihan vaan ananas vai (lausuttuna:) än einanas. Naurettiin että noista vaihtoehdoista se on se einanas ni sit siihen tuli parin vuoden takasesta Idolsista se Roni ja sano että eeei ku se on pineapple! Sit ne lähti siitä jatkamaan matkaa ja me jäätiin vähän hölmistyneenä seisomaan että mikä ihmeen juttu toi oli! Tälleen kun selostaa ni tuntuu ihan kun kertois jotain näkemäänsä unta kun oli niin omituinen tilanne. =)
Joka tapauksessa siitä sit (huomattuamme miten paljon yhteistä meillä oli seurueemme kesken ja vaihdettuamme facebook-tiedot) mentiin kattelemaan että millonkohan sitä pääsis bussilla kotiin. Todettiin että reilun tunnin odotus ois edessä ja päätettiin mennä oottamaan metroa, joka sekin alkaa kulkea kuuden jälkeen. Kampin keskuksessa istuttiin odottelemassa ja seuraan liitty keski-ikänen nainen jota ei nyt ihan puliakaks voi sanoa mutta sitä kohti se oli kovaa vauhtia menossa. Mut se oli illan ehdoton kohokohta, oli hauskin tyyppi ikinä! Naurettiin Riinan kanssa mahat kippurassa sen jutuille, joita ei voi ees tähän laittaa kun ne oli niin tilannekomiikkaa. Mahtava persoona! Yhessä vaiheessa se kaappas meiän seuraan mukaan jonkun metroa odottelevan pojan, josta se kailotti siellä metrotunnelissa kovaan ääneen että "joo se on tosi mukava mutta se on homo". Eihän se tietenkään tuntenu sitä poikaa mut se poika oli onneks jutussa sen verran mukana ettei hermostunu vaan otti sen ihan huumorilla. Kun sitten lopulta päästiin metroon, juteltiin enemmän sen pojan kanssa ja sen nimeks paljastu Roope ja se oli just päässy töistä. Me oltiin Riinan kanssa vielä ihan pirteitä ja päätettiin porukalla tehä vertailevaa tutkimusta metron päätepysäkeistä. Haluttiin tietää mitä siellä tapahtuu, että kääntyykö se metro jotenkin ympäri vai mitä siellä käy. Ajettiin siis päätepysäkille (muistaakseni Vuosaareen) asti ja eihän se tietenkään siellä kääntyny, se vaan lähti takasinpäin ja vaihto raidetta. Mutta kun oltiin sinne asti päästy ni haluttiin käydä katsastamassa toinenkin itäpäätepysäkki ja vaihdettiin Itäkeskuksessa metroa ja ajettiin Mellunmäkeen. Ollaanpahan nyt sit tutustuttu asuinympäristöömme sen verran. Kun lopulta päästiin kotiin, oltiin ajeltu puoltoista tuntia metrolla ja kello oli kahdeksan. Voin sanoa että uni maittoi sen jälkeen. Rimbe meni seuraavana päivänä Kouvolaan ja mä lähinnä nukuin.

Sit hypätään viime perjantaihin. Mietittiin et ois kiva mennä kattomaan jotain keikkaa ja selattiin nettiä läpi jos löytyis jotain. Friday-nimisessä paikassa oli sit Bleak, jotka veti akustisena omia suosikkicovereitaan ja sinne me päätettiin mennä. Matkalla baariin Ari Koivunen käveli meiän ohi ja katottiin toisiamme että oliks se se, oli se se! Päätettiin sekunnissa että lähetään sen perään ja katotaan mihin se menee! Näin kävi, mutta se laukkas niin hirveetä vauhtia ettei me pysytty korkokenkinemme perässä ilman että ois pitäny heittäytyä ihan urheilemaan. Käännyttiin sit taas takas ja mentiin sinne Friday:hin. Oli ihan ookoo keikka, ei mitää erikoista sanottavaa siitä. Huomasin että Kristiina Brask on ens kuussa siellä esiintymässä ja innostuin että sinne on pakko mennä. Ja aionkin mennä vaikka samana päivänä olis Maija Vilkkumaan keikka jonne myös haluaisin. Enivei, juotiin siinä aikamme ja päätettiin siirtyä johonkin muualle. Se edellisen viikonlopun Roope oli sanonu olevansa töissä Baarikärpäsessä joten mentiin sit sinne. Ja oli ihan hirveä paikka! Hyi, en ikinä haluu sinne uudestaan. Mukamas jonkun sortin pintaliitopaikka (ainakin nuorison) mut sit esim. vessat oli jotain niin järkyttävää että huhhuh. Sisäänpääsymaksun takia ei enää jaksettu mennä muualle joten juotiin siellä parit ja sit kello olikin sen verran että piti poistua grillin kautta kotiin. Tai siis oltais poistuttu ellei taas ois pitäny oottaa bussia pidemmän aikaa. Mä sain jälleen avattua keskustelun jonkun tuntemattoman pojan kanssa ja Riina menikin siihen ekaan bussiin mutta mä jäin vielä sosialisoitumaan. Lopulta kello oli seittemän ja metrotkin kulki jo. Vääntäydyin väsyneenä kotiin ja nukuin taas pitkälle seuraavaan päivään.

Viime viikolla kävin kattomassa pari Rakkautta&Anarkiaa-leffafestivaalin leffaa. Involuntary ja Better Things. Ihan ookoo katottavaa vaikka en niitä uudestaan jaksaiskaan kattoa. Sain seuraksi sen perjantain juttukumppanin ja oli oikein mukavaa seurakin.

Nyt oon Heinolassa äitillä tiistaihin asti ja huomenna ainakin on suunnitelmissa mennä lauleskelemaan karaokea Heiliin Jonnan kanssa (ja toivottavasti Marjutkin tulee). Niin ja mennään myös kattomaan Titun peliä huomenna. =P

Eipä tässä muuta tällä kertaa, kerrankin oli suht kunnollista tilanneraporttia kun oon jotain kertomisen arvosta tehnykin.