Ei ehi ja jaksa kirjottaa taas ollenkaan kun on niin paljon teksää aina. Töitä ja spinningejä ja jumppia ja biletystä ja kavereita ja jossain välissä pitäis ehtiä nukkuakin. Jää siis tälläset vähäpätösemmät asiat niinkun blogin kirjottamiset vähemmälle. Talvella sit taas on aikaa kun on kylmää ja harmaata eikä tee mieli liehua kaupungilla ja ulkona. Nytkin multitaskaan ja katon tässä samalla Cashmere mafiaa ja puhun iskän kanssa puhelimessa. Katellaan jos mainoskatkolla sais kirjotettua vähän jotain..

***

Noniin vihdoinkin mainoskatko! Nyt kuulumiset pikakelauksella: juhannus meni kivasti kavereiden kanssa, grillattiin Riinan porukoilla, käytiin Heilissä ja mä jatkoin vielä Naittiin kun muut meni kotiin. Sit otinkin iisisti loppuviikonlopun, menin lauantaina äitille yöks ja aikasin nukkumaan. Tänään taas alko työt ja toivottavasti niitä onkin nyt reilusti (eli siis ei satais) koska rahatilanne on suoraan sanoen vittumaisen huono. Kesät on aina ollu mun tuhlauksen kulta-aikaa mut nyt kaikenmaailman kipeilyjen ja sateiden takia ei oo tunteja juuri tullu ja ei siis rahaakaan. Ottaa vähän päähän. Mitäs muuta... No ei mulle taida muuta kuuluakaan. Kävin tossa pari viikkoo sitten Rovaniemellä serkun ylppäreissä ja sedän viiskybäsissä ja oli kivaa nähä sukua. Loppuaika onkin ollu kaikenlaista hääräilyä ja välillä on menny jopa monta päivää niin etten oo ees avannu tietsikkaa! Gasp!

Äh nyt ohjelma jatkuu, mut sanon viel nopsaa sen että muutan syksyllä Helsinkiin.

***
Njoo nyt se loppu ja pitää mennä nukkumaan. Tiukka minuuttiaikataulu. Mutta sain tosi halvan ja hyvän kämpän Memmen kaverin kautta ja meen koittamaan onneani sinne ainakin jokskin aikaa. Kämpässä on se ehto että sen omistaja tulee sinne noin kerran kuussa viikonlopuks ja mun pitää sillon olla sieltä poissa, mutta enköhän mä muutenkin oo äitillä tai iskällä aina välillä, ja kun se todellakin on pääkaupunkiseudun kämpäks uskomattoman halpa. Pitää maksaa vaan yhtiövastikkeet ja pikkusen kuluja ja se on siinä. Nyt pitäis miettiä mitä mä siellä sit teen, töitä tietty kateltava mut sen lisäks.

Nyt nukkumaan. Päivityksiä ei luultavasti tiedossa taas vähään aikaan.

Voi ei telkkarissa syödään sushia, tekee mieli!!