No, nyt vihdoin väsään jotain pientä kirjoituksen poikasta tänne. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. En muista milloin kirjoitin viimeksi tai mistä aiheesta, joten teeskentelen olevani pahoillani jos kerron samoja asioita uudestaan.

Joulun jälkeen olin nelisen päivää San Franciscossa. Iskä ja Memme olivat olleet siellä jo muutaman päivän ennen minua ja jäivät vielä kun tulin pois. Kiertelimme kaupunkia ja kävimme tietysti katsastamassa Pier 39:llä näkymän Alcatraziin (kirjoitin ensin vahingossa Azkabaniin..) ja merileijonat. Paljon kivoja pieniä kauppoja tuli koluttua ja Memmen kanssa kävimme lyhyitä 3D-leffaesityksiä katsomassa. Siis niitä joissa penkit liikkuvat ja kaikilla on ne lasit päässä. Ajoimme myös Golden Gaten yli pariin otteeseen. Söimme mm.
kiinalaisessa, sushipaikassa ja mexicolaisessa. Kiva lomahan se oli ja oli tosi kiva nähdä iskää (ja Memmeä).

San Franciscosta palattuani ehdin olla Portlandissa vajaat pari vuorokautta ja sitten olikin lähtö San Diegoon ja Disneylandiin perheen kanssa. Uusivuosi meni ihan ohi kun seuraavana aamuna oli aikainen herätys ja lähtö lentokentälle. Harmillista, sillä uusivuosi on toiseksi paras juhla vuodessa. Ensimmäisellä sijalla on juhannus. Enivei, San Diego oli ihan ookoo, mutta Disneyland oli parasta ikinä! Juuri niin taianomaista ja mahtavaa kuin olin kuvitellutkin. Olimme siellä neljä päivää; kaksi päivää itse Disneylandissa, päivä D-landin viereisessä California Adventure Parkissa ja viimeinen päivä meni shoppaillessa. Joka nurkan takana oli aina jotain uutta ja hienoa ja kauheasti kaiken maailman esityksiä tuli nähtyä. Parasta esitysantia olivat High School Musical-paraati ja kaksi erilaista Aladdin-versiota. Olin koko ajan melkein tippa linssissä kun oli vain niin uskomattoman hienoa olla siellä. Olen aina, siis AINA, halunnut Disneylandiin, kysykää vaikka kavereiltani. Nyt pääsin sinne ihan täysin muiden kustannuksella, mikäs sen parempaa! Seuraavaksi onkin sitten tähtäimessä Floridan Disney World (ja jos se reissu onnistuu niin olen ehkä maailman onnellisin tyttönen, enkä pelkästään sen Disney-aspektin takia..), mutta siitä ehkäpä lisää joskus myöhemmin kun asia varmistuu.

Tänään oli aupair-tapaaminen ja menimme porukalla pelaamaan laser tagia. Siis sitä sellaista sotahommelia jossa ammutaan vastakkaisen joukkueen jäseniä laserpyssyillä. Kivaa oli! Ja oli jälleen kerran oikein mukava nähdä muita auppareita pitkästä aikaa. Pelasimme R:n kanssa myös muutaman erän tanssipeliä, mutta siitä ei oikein meinannut tulla mitään kun laitteen ohjeet ja suuri osa valikoista oli japaniksi. (Äh, tajusin juuri että meillähän on täällä aupairina eräs japanilainen tyttö, miten ihmeessä emme älynneet kysyä neuvoa häneltä!)

Huomiselle minulla onkin sitten tärkeä tehtävä: nukkua niin pitkään kuin ikinä jaksan! On univelkaa kertynyt ihan kunnioitettavasti tässä ja alkaa olla hieman häiritsevää kun koko ajan väsyttää.

Ainiin, ihan mahtavuutta, voitin tuossa taannoin eräässä blogissa järjestetyn arvonnan! Se pelasti päivän ihan totaalisesti. Nyt odottelen innolla pikku pakettia saapuvaksi. Olen saanut tänne postia Suomesta yhden ainoan kerran. Se oli paketti isiltä ja sisälsi villasukat, suklaata ja supersalmiakkia ja teki minut hyvin hyvin iloiseksi.

Nyt tämä päänsärky taitaa ajaa minut nukkumapuuhiin. Saatan tosin ensin katsoa jakson jostain ohjelmasta jonka tuotantokausiboksin olen sortunut ostamaan (näihin sortumisiin kuuluvat uutuuksina Dirtin ja Greyn anatomian ensimmäiset kaudet) tai sitten en. Tulevaisuus näyttää siis hyvin epävarmalta. Hyvää yötä joka tapauksessa kaikille täällä päin maailmaa, Suomeen toivotan huomenta!