Kylläpä osaa ottaa päähän. Minulla on vapaailta (ja huomenna vapaa-aamu), eikä yhtikäs mitään tekemistä. Minun piti lähteä viihteelle aupparikaverin kanssa, mutta hänellä onkin tänään töitä, joten suunnitelmat menivät mönkään. Tekisi niin mahdottomasti mieli ihmisten ilmoille, baariin istuksimaan ja juomaan muutamia valikotuja juomia! Mutta ei, sen sijaan istun kotona täysin laittautuneena, kivat vaatteet päällä ja murjotan. Itsekseni en voi mihinkään lähteä, sillä pääsen täältä kaupunkiin vain autolla, ja minulla ei ole kiinnostusta mennä istumaan baariin yksin selvinpäin. Jos en keksi mitään muuta, menen elokuviin, mutta sekään ei innosta sitten yhtään. Blääh. Tylsää tylsää tylsää.

En kirjoita tämän enempää, sillä mielessäni liikkuu vain tylsistymisen valittamista ja alkoholijuomien himoitsemista. Blääh. Tylsää tylsää tylsää.

Edit (puoli tuntia myöhemmin): Mmm, pala Fazerin sinistä selventää kummasti ajatuksia. Vieläkin tosin harmittaa vietävästi että suunnitelmat kariutuivat, mutta kaipa tämä pitää yrittää kääntää positiiviseksi. Annoin itselleni luvan syödä muutaman rivin suklaata ja päätin, että katsastan elokuvan nimeltä "Dan in real life". Näytös alkaa vasta puoli yhdeltätoista illalla, eli melkein kolmen tunnin päästä, mutta ei se mitään. Otan leffateatteriin mukaan iskän lähettämän pussin Sirkus-aakkosia ja nautiskelen olostani. Sitten tulen kotiin, valvon myöhään ja huomenna nukun pitkään. Ei mikään unelmavapaapäivä, mutta kelpaa paremman puutteessa.

Eipä tässä kai sitten muuta. Tekisi mieli kirjoitella kaikenlaista, mutta pää on tyhjä, joten täytyypä keksiä jotain muuta tekemistä ja palata asiaan joskus täydemmällä päällä.

Edit 2: Hehee, en ole ainoa, jolla ei ole paras mahdollinen ilta. 6-vee kävi juuri lainaamassa minulta kynää, ja kun menin katsomaan mitä hän puuhaa, oli hän laittanut oveensa lapun jossa lukee "get out, get out of my room!!!!". Kurkin sisään ja kysyin mikä hätänä, ja sain kuulla että hän oli pelleillyt ruokapöydässä ja menettänyt sen takia jälkiruokansa. Mutta ovessa oleva lappu ei onneksi kuulemma koske minua. =)