Oikeasti, miten voi olla näin vaikeaa keksiä otsikoita näille kirjoituksille! Huoh, mielikuvitus osoittaa pahoja rapistumisen merkkejä..

Eilisilta oli loppujen lopuksi ihan mukiinmenevä. Kävin leffassa ja tykkäsin kovasti elokuvasta, joka oli siis nimeltään Dan in real life. Sopivan kevyt yksin katsottavaksi, mutta ei silti mikään täysi hömppä. Niin myöhäisessä näytöksessä ei ollut kovin paljoa porukkaa, muutama pariskunta minun lisäkseni. Edessäni istuneella miehellä oli niin hauska nauru, että vaikka elokuva sinänsä ei kauheasti naurattanut, en voinut olla nauramatta kun kuuntelin sen miehen naurua. =)

Tänään olenkin sitten lähinnä laiskotellut. Nukuin myöhään (aaahhh) ja mesettelin suomen ihmisten kanssa. Viideltä oli tyttöjen ensimmäinen Brownie-meeting, joka on siis vähän partion tyylinen harrastus 1-3-luokkalaisille tytöille. Vein tytöt tapaamiseen, roikuskelin mukana ja auttelin vähän aktiviteettien järjestämisessä. Ihan kivan oloinen harrastus, itse olisin ainakin pienenä tykännyt. Ryhmän johtaja oli tyttöjen entinen soccer coach (nainen), joten tunsin hänet ulkonäöltä. Täällä on tapana, että vanhemmat ilmoittautuvat vapaaehtoisiksi ohjaajiksi lastensa harrastuksiin, ja harrastukset pyörivät näiden vapaaehtoisten voimin. Vanhemmat voivat myös volunteerata lastensa kouluissa ja tekevätkin sitä ahkerasti. Koko homma kuulostaa minusta vähän kummalliselta, mitä he siellä sitten oikein tekevät? Beats me.

Huomenna (eli siis maanantaina) lapsilla on vapaapäivä koulusta (taas..), joten olen heidän kanssaan koko päivän. Pitäisi keksiä jotain kivaa tekemistä, mutta säätiedotus ei lupaile hyvää, joten ulkoaktiviteetit eivät tule kysymykseen. Leffateattereissakaan ei pyöri muita lasten leffoja kuin Bee Movie ja senhän jo näimme. Luistelemassa olemme käyneet jo turhankin monta kertaa, lasten museossa lapset kävivät mummonsa kanssa lauantaina ja muuta kivaa tekemistä en sitten oikeastaan vielä täältä tiedäkään. Taidan tehdä tyttöjen kanssa vain reissun kirjastoon ja lainata muutamia elokuvia katsottavaksi. Hmm, keilaus olisi tietysti yksi vaihtoehto.. Noh, täytyy miettiä.

Olen tässä mietiskellyt että olisipa mukava aloittaa jokin harrastus täällä, ettei kaikki vapaa-aika menisi vain kotona istumiseen, shoppailuun ja koneella hengaamiseen. Vaihtoehtoja täällä ainakin riittää, kun vain saisi aikaiseksi. Yksi varteenotettava vaihtoehto olisi seinäkiipeily. Täällä on aika hienolta vaikuttava seinäkiipeilypaikka, jonka bongasin jo Suomessa kun selailin Portlandin harrastusvalikoimaa. Toinen ihana harrastus olisi ratsastus, mutta en tiedä paikallisista ratsastusmahdollisuuksista mitään. Pitää ottaa asiasta selvää. Kolmas vaihtoehto on Taekwondo. Sain idean R:ltä, joka on aloittanut Taekwondon täällä ollessaan ja käsitykseni mukaan tykkää siitä kovasti. Täällä on Taekwondo-saleja ympäriinsä, yksi jopa tuossa ihan lähellä. Ensi jaksossa pitää ottaa myös muutama kurssi community collegesta, että saa kaikki pakolliset opintopisteet suoritettua ennen kuin vuosi on ohi. Kurssivalikoima on aika laaja, mutta aupair-järjestöt hyväksyvät vain kursseja jotka liittyvät jotenkin Yhdysvaltoihin, paikalliseen elämäntapaan ja kulttuuriin jne. Saas nähdä löydänkö mitään edes etäisesti kiinnostavaa, vai pitääkö ottaa jokin tylsä pakkopullakurssi.

Jaahas, aika laittaa pillit pussiin tältä illalta. Terkkuja Suomeen!