Huoh, en millään malta odottaa että pääsisin sinne jenkkeihin. Tahtoo heti!! Perheitä kuulemma on tällä hetkellä ihan mukavasti tarjolla ja ensi viikosta eteenpäin on odotettavissa yhteydenottoja. Iiih. Pitää kirjoittaa valmiiksi lista kysymyksistä ja asioista joita haluan tietää ja joita pitää selvittää, jos vaikka joku perhe minulle soittaa. Sähköposti olisi kyllä mukavampi vaihtoehto, ei tarvitsisi jännittyneenä kieli solmussa mongertaa jotain epämääräistä. Lähdön olisi melkein pakko olla ennen elokuuta, koska vuoden päästä elokuussa vietetään Jonnan ja Santun häitä ja niitä en halua missata missään nimessä. Olisi muutenkin kiva tulla takaisin viettämään vielä hieman Suomen ihanaa kesää. Jos siis ylipäätään tulen takaisin, eihän sitä tiedä miten asiat suttaantuvat ja miten mahtavan uuden elämän sieltä meren takaa löydän. =P Toivotaan parasta, joohan.

Nyt menen jatkamaan rauhallista juhannuksen viettoa ja syömään aurajuusto-pekoni-herkkusieniä. Röyh!

Edit klo 22.30: Jaa no en sitten vielä mennytkään. Serkku nukuttaa ensin lapsosensa. Toinen serkku ryyppää pihalla kavereidensa kanssa ja aikuiset lähtivät tansseihin. Täällä minä vaan juhannusta vietän rakas läppäri seuranani. Noh, viime viikonloppuna sain monen viikon annoksen krapulaa, joten ihan hyvä että nyt on hieman rauhallisempaa sillä saralla. Eilinen ilta meni katsellessa humalaista (ja ärsyttävää) äitiä ja pelatessa Unoa ja Skip-Boa. Näitä perinteisiä ajanviettotapoja täällä ollessamme, Alias vaan jäi puuttumaan joukosta. Kohta katsellaan joku leffa ja syödään ja hengaillaan. Ihan ookoo. Olisi tehnyt mieli mennä Raumanmerelle katsomaan Maija Vilkkumaa ja PMMP, mutta oli hieman turhan kalliit liput ja lähtö jäi haaveeksi. Joku toinen kerta sitten.

Hmm, mitäs sitten... Lapsi taisi juuri nukahtaa ja herkkusienet laulavat keittiössä suloista kutsulauluaan. Taidan hetkisen viihdyttää itseäni vakoilemalla ikkunasta teinien pihabileitä ja siirtyä sitten ruokapöydän ääreen.