Olen suuri laiskimus, enkä millään jaksaisi kirjoittaa Mallorcan reissusta tai ylipäätään mistään muustakaan mitä olen tehnyt. Vaikka saatan istua melkein koko päivän koneella ja kirjoitella kaikkea muuta, blogin kirjoittaminen tuntuu nyt jotenkin ylivoimaisen vastenmieliseltä ja tylsältä. Kerron siis lyhyesti kuulumiseni ja painun sen jälkeen autuaammille metsästysmaille.

Eilen kävin Katin kanssa katsomassa Karibian Piraatteja. Kati ei kuulemma leffasta tykännyt, mutta minusta se oli aika lailla samaa piraattilaatua kuin aikaisemmatkin leffat, eli mikäs siinä katsellessa. Jotkut kohtaukset olivat aika outoja, mutta menivät siinä sivussa. Olin varannut liput etukäteen, joten pääsimme ah-niin-ihanille sohvapaikoille. Sovimme sitten Katin kanssa samalla, että jo aikaa sitten sovittu lauantainen pulinkireissumme saa lisäväriä grillauksen merkeissä. Tarkoituksena siis olisi aluksi grillata Katilla (mukana myös Rimbe ja Jenni) ja sieltä siirtyä sitten hyvässä järjestyksessä (lue: humalassa) baariin. Muuta ei varmaan tarvitse sanoakaan...

Äiti jätti tänään töihin lähtiessään pitkän listan asioita, joita minun täytyy sillä aikaa tehdä. Tiskata, imuroida, laitella pyykkejä ja siivoilla muutenkin. Blääh. Tapani mukaan tässä käy luultavasti niin, että joskus kymmenen aikaan illalla huomaan etten ole tehnyt mitään ja äiti tulee puolen tunnin päästä. Kirmaan tiskaamaan ja laittelemaan paikkoja päällisin puolin kuntoon ja viime hetkellä imuroin hätäisesti suurimmat pölyt. Jotain jää tietysti tekemättä, mutta sanon että unohdin ja että kyllä äiti, varmasti teen sen sitten huomenna. Näin siis tapahtukoon. Jatkan laiskottelua.