No niin, Ari on voittaja ja rauha maan päällä. Se Still loving you-veto oli niiiin hyvä että kyyneltä pukkasi tässäkin kotikatsomossa ja kylmät väreet riuhtoi selkäpiitä (mikä muuten oikeasti on selkäpii..? Hassu sana ainakin, jos ei muuta).

Kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle viime aikoina kun olen majaillut täällä iskällä enkä voi jatkuvasti lorvia koneella. Ne hetket kun tässä istun, käytänkin sitten kavereiden blogien lukemiseen ja meseilyyn. Pääsiäisenä oltiin reissussa Rovaniemellä ja siellä en päässyt pariin päivään nettiin ollenkaan *gasp*! Mutta mukava reissu oli ihan senkin takia, että isäntäperheenä toimi lempisukulaisperheeni. Pelattiin pingistä ja lautapelejä, syötiin hyvin ja heitettiin jatkuvalla syötöllä meidän suvulle ominaista loistavaa läppää. =) Siinä kaiken nauramisen ohessa näin myös joulupukin ihka elävänä, mutta en uskaltanut mennä juttelemaan. Sen sijaan kuuntelin kun se jutteli joillekin intialaisille. Oli kyllä paljon eri maista porukkaa pukkia ihmettelemässä. Kun sitten ajettiin kohti kotia, nähtiin kun nelisenkymmentä joutsenta oli laskeutunut levähtämään erääseen lampeen! Oli hienon näköistä. Siitä sitten pari kilometriä eteenpäin oli kymmenisen poroa tien vieressä (ja tiellä) rauhassa mutustamassa heinää (tai jotain mitä porot sitten syövätkin). Otin kuviakin niistä, mutta eipä ne kummoisia olleet kun ei voitu pysäyttää autoa ja vauhdissa piti yrittää tähtäillä (mutta taidan silti huomenissa laittaa muutaman porokuvan näytille). Kun juttuun lisätään vielä jättimäinen pupu, joka tuli aina iltaisin loikkimaan sukulaisten pihaan, oli reissu oikein kunnon Suomi-safari.

Äh, nyt ei juttu oikein irtoa. Olen ilmeisesti käyttänyt kaiken juttuenergian tältä erää messengeriin. Muutenkin on sen verran omituinen olo, että taitaa olla paras antaa periksi ja heittäytyä suosiolla sängyn pohjalle. Yritän huomenna palata asiaan paremmalla menestyksellä. Jos saan aikaiseksi. Eli luultavasti en. Huomenna pitää saada aikaiseksi muutama muukin homma ja olisihan se nyt ennenkuulumatonta jos saisin hoidettua KAIKKI tarvittavat asiat yhtenä päivänä!