Oih, mikään ei ole niin ihanaa kun se kun löytää jonkun uuden aivan mahtavan loistavan levyn, jota kuunnellessa sydän pakahtuu ihan vaan siitä musiikin kuuntelemisen riemusta. Tällä kertaa se levy minulle on Josh Grobanin Awake. Niin ihanaa musiikkia, etten kestä. Tekisi mieli laulaa mukana täydestä sydämestään ja tanssia ja itkeä ja nauraa yhtä aikaa, mutta en viitsi kun kämppikset nukkuu (tai Jukka nukkuu, Rimbe on baarissa katsomassa dragshowta). Joskus harmittaa kun ei ole enää autoa käytössä. Rakastan pitkien matkojen ajamista yksin, sillä silloin saa todellakin laulaa täydestä sydämestään ja täysillä kun kukaan ei kuule. Aina ennen ajoin iskälle Heinolasta ja kuuntelin musiikkia ja lauloin koko viiden tunnin ajomatkan. Ääni oli aina ihan käheä kun pääsin perille. Mutta voi että se oli ihanaa. Laulaminen on ihanaa. Viimeksi pääsin laulamaan täysillä kun siivosin (vapaaehtoisesti, gasp!) iskällä ateljee-huonetta ja laitoin vanhat stereo-raukat täysille ja touhusin mopin varressa ja käytin sitä välillä mikrofonina. Harmi vaan, että isin levyvalikoima oli hyvin rajallinen, mutta löysin Essi Wuorelan levyltä Hei me mennään naimisiin-biisin (joka laulettiin Marjutin polttareissa Heilin karaokessa) ja Mitä tarkoittaa rakas-biisin, jotka osasin. Pakko joskus tulla toimeen sillä vähällä mitä on käsillä.

Josh Grobaniin palataksemme, jos päätätte kuunnella yhden biisin kyseiseltä herralta vaikkapa kokeeksi, niin suosittelen "Now or never"-nimistä ihanaa biisiä. Kuunnelkaa mahdollisimman kovalla ja mahdollisimman hyvistä laitteista (minulla tosin on vaan läppäri ja halvat rimpulakuulokkeet). Jos kuuntelette toisenkin, niin "So she dances" on toinen suositukseni. "February song" ja "You are loved" ovat myös biisejä, joita ei kannata jättää väliin.

Nyt on pakko lopettaa hehkutus, sillä netti menee muutaman minuutin päästä kiinni ja pitää saada tämä merkintä lähetettyä ennen sitä. Netti siis tulee tähän läppärille toiselta koneelta, joka on ajastettu menemään kiinni puoli kolmelta. Kello on 02.29. Iik! Huomenna Rimben kanssa Jyvikseen, mutta siitä lisää joskus muulloin. Öitä muruset.