Voisko joku nopeasti kertoa, että kun klikkaa noita linkkejä tuosta oikealta (esim. helmikuu, maaliskuu tai kategorioita) niin häviääkö kirjoituksista ääkköset ja niiden tilalle tulee kysymysmerkit?? Mulla nimittäin just nyt tapahtuu niin ja ihmetyttää hieman mikä mättää. Jos muillakin tapahtuu tuo niin mistäköhän se sitten johtuu... Ei tietääkseni minun vikani. Ja kun blogiin tulee ja lukee etusivua niin silloin kaikki kyllä näkyy ihan normaalisti. Suuri mysteeri.

Sitten muita asioita. Johannan niin ei olisi pitänyt tippua Idolsissa (hehe, muistelen aina ensin, että sen nimi on Pauliina). Panun olisi. Panu oli suorastaan surkea. Oma vika jos ei ole jaksanut opetella sanoja aikaisemmin ja sen takia esitys kärsi (selityksen makua). Olen aika varma, että ihmiset piti itsestään selvänä, että Johanna pääsee jatkoon ja eivät siksi äänestäneet. Panu-fanit sen sijaan tajusivat, että nyt on toimittava jos halutaan pitää poika kisassa, oli sen verran ponneton esitys. Tämän päivän esitysten perusteella oma suosikkijärjestykseni on (koska kaikkia kiinnostaa varmaan kauuuheasti):

7. (eli huonoin) Panu
6. Kristiina
5. Johanna
4. Mia
3. Kristian
Jaettu 1. sija: Ari ja Anna, koska Ari on aina ykkönen <3, mutta Anna on myös loistava.

En oikeastaan kauheasti tykkää Kristianista, mutta se vaan veti niin hemmetin hyvin ja tosiaan yllätti biisivalinnalla. Ari, Anna ja Mia saisivat meikäläisen puolesta olla finalistikolmikko ja tietysti Ari ja Anna se vihonviimeinen kaksikko. On ihana katsella Arin esityksiä, kun se niin ilmiselvästi nauttii esiintymisestä ja ennen kaikkea laulamisesta. Äitikin sanoi, että kun se Ari on niin uskomattoman luonteva lavalla ja muutenkin. Kaikki tykkää Arista, jee =). Tämän vuoden skaba on kyllä mielestäni ehdottomasti edellisiä vuosia paljon parempi ja kiinnostavampi. Ihanaa muutenkin että Idolsissa on tänä vuonna melkein koko porukka tuollaista nuorempaa ja villimpää väkeä. Hanna Pakariset ja Ilkka Jääskeläiset ovat niin tylsiä.

Intouduin tänään leikkelemään tukkaani. Ei se mitenkään erilaiselta tosin taida näyttää, vaikka iso kasa hiuksia päätyikin lavuaariin. Kynsisaksilla niksuttelin sieltä täältä ja yritin saada sitä hieman rikotun näköiseksi. Kattokaa, paljon tukkaa:

tukkaviemarissa.jpg

tukkakadessa.jpg
Onpa se kivan väristä.

tukkakadessa02.jpg


Sitten oli tietysti ihan pakko ottaa tälläisiä äärettömän fiksuja ja suunnattoman hauskoja kuvia:

tukkaviikset.jpg
Tukkaviikset... *köh* (ja meikitön naamavärkki ja perunanenä!)

tukkapaassa.jpg
Ja tukkaa päässä. Juu. Mulla on jotenkin hullunkiilto silmissä tässä kuvassa...

Että joo, ei varmaan sitten kannata enää jatkaa tänään yhtään tämän pidempään, ei sitä ikinä tiedä mitä hullua vielä keksisin.

Ainiin, sen verran vielä sanon, että huomenna olisi tarkoitus Katin kanssa lähteä viihteelle. Katilla ei tosin kuulemma ole rahaa ja minun pitäisi olla lauantaina skarppina heti aamusta, kun mennään Kouvolaan Oireiden kanssa ja Jukka ottaa niistä bändikuvia. Lähtö lauantaina aamupäivällä, joten note to self: ÄLÄ Suski juo perseitä, kiitos. Ei sillä, että ikinä itseäni kuuntelisin, saati sitten tekisin sen mikä olisi järkevää. Että tervetuloa kaikki Heinolan Night Lifeen huomenna, Suski on siellä humalassa.