Helou helou. Olipas mukava ilta eilen. Oltiin Katin kanssa viihteellä. Päivällä käytiin sittarissa ja vaatekaupoissa kiertelemässä ja myöhemmin menin Katille. Katsottiin telkkaa, pelattiin lääkäripeliä DS:llä ja juotiin. Nauroin itseni tärviölle Hauskojen Kotivideoiden aikana. Joskus yhdentoista maissa Jussi (Katin pikkuveli) heitti meidät baariin. Nightissa oli joku bändi ja maksoi liikaa sisään, joten jäätiin suosiolla Grandin puolelle. Oltiin nörttimagneetteja ja Kati uppoutui keskusteluun jonkun vanhemman nörtin kanssa. Mäkin sain osani nörteistä ja juttelin Mintunkin kanssa kun se pääsi töistä. Jossain vaiheessa suoritettiin luonnollinen siirtymä Nightiin ja päädyttiin tanssilattiallekin. Kati oli bongannut yhden Katrin, joka liittyi seuraan ja minä taas bongasin lapsuudenkaverin pikku-Jennin. Muuten ei koko baarissa ollut oikein ketään tuttuja, mikä ei toisaalta haitannut, koska oli niin kiva olla pitkästä aikaa Katin kanssa. Vanhat hyvät kaverit on parasta maailmassa <3. Viimeisten hitaiden kohdalla päätettiin tanssittaa toisiamme ja Kati oli kyllä pikkuruisin ihminen kenen kanssa olen ikinä tanssinut =D! Taidettiin siinä illan aikana sopia, että ensi viikonloppuna mennään porukalla Jyväskylään ryypiskelemään. Rimbe, minä, ehkä Jukka, Kati, Jenni, Lars ja Katin kaveri Iris taitaa olla iloinen joukkiomme. Jee, kivaa!

Tänään olen maannut äitillä koko päivän lievän krapulan kourissa. Oli tarkoitus lähteä aamulla Kouvolaan Samin kyydillä, mutta kun Sami aamulla soitti että nyt on lähtö, örähdin puhelimeen että en tuu ja käänsin kylkeä. Nukuinkin sitten johonkin kolmeen, kunnes äiti pakotti nousemaan. Huomenna menen sitten bussilla. Maanantaina paluu arkeen ja töihin. Plaa.

Kävin muuten eilen taas laulaa luikauttamassa biisin Oireille. Ne nauhoittaa uutta levyä ja laittavat siihen myös sen Ilman Sinua-biisin, jonka lauloin jo edelliselle demolle. Viimeksi se tosin oli akustinen versio, tällä kertaa ihan kunnollinen. Tajusin jälleen kerran, miten kivaa laulaminen on. Sitä tekisi mielellään enemmänkin.

Äh, sen verran takkuaa nyt tämä kirjoittaminen, että pistän pillit pussiin ja lopetan. Menen lukemaan Charlotte Brontëa.

En Vaan Osaa keksiä otsikoita näille kirjoituksille.

Ja ainiin, tässä vielä kuva eiliseltä:
baarissa01.jpg
Vasemmalta Katri, Kati ja mie. Näytän ihan siltä, että mut olisi photoshopattu tuohon kuvaan =).