Hihi, ensimmäinen keksi Rimbelle!

Jotenkin tuo Keksikisa ei enää tänä aamuna tuntunut ihan yhtä hyvältä idealta kuin yöllä, mutta onneksi ravistin sen tunteen pois ja kohta alan kirjoittaa sääntöjä. =) Yöllä saatuja ideoita ei koskaan tule toteutettua jos odottaa seuraavaan päivään, koska ne nyt vaan yleensä tuppaa olemaan vähintäänkin omituisia.

Eilinen valvominen meinasi kostautua tänään, kun kello oli soimassa yhdeksältä, mutta heräsin säpsähtäen puoli kahdeltatoista. Olin taas unissani laittanut herätyksen pois ja jatkanut autuaan onnellisena unia. Ei se mikään kamala katastrofi olisi ollut vaikka olisin töihin niin myöhään mennytkin, mutta onni onnettomuudessa oli myös se, että töistä oli tullut viesti ettei tarvitsekaan tänään mennä sinne. Siellä tehdään jotain remonttia, jonka takia viime viikollakin oli muutama päivä, jolloin ei tarvinnut mennä. Vähemmän rahaahan se toki tietää, mutta vapaapäivä on aina paikallaan (olen niin hiton mukavuudenhaluinen laiskimus). Hengasin siinä sitten muutaman tunnin koneella, mutta väsytti niin kamalasti, että kävin vielä nokosille muutamaksi tunniksi. Illalla ei kyllä taaskaan nukuta.

Ainiin, nokosilla näin sellaista unta, että Keksikisa oli suuri menestys ja blogissani kävi 400000 ihmistä kymmenessä minuutissa. Järjestin sen kunniaksi bileet isolla uima-altaalla.