Iik, pitää nopsaan kirjottaa kun täällä näköjään tehdään jotain päivityksiä kymmeneltä. Ja nyt kun aloin hätäillä, unohdin täysin mitä asiaa mulla oli... Äh.

Hyvä, että Mia pääsi Idolsin finaaleihin, Ruslanasia ei olisi jaksanut katsoa enää yhtään. Mut mä kannatan edelleen Aria. Anna on myös kauhean ihana. Oikeastaan ainoa finalisti, josta en niin välitä, on se toinen hevimies, Kristianko se nyt oli. Muuten ihan nappivalinnat finaaliin.

Nyt menen katsomaan Lostia ja odottelen, että uusin Heroes-jakso latautuu. Heroes on muuten paras sarja IKINÄ! Sain Jonnanki koukutettua siihen. Lostista alkaa jo mennä maku, kun ikinä ei selviä mitään ja koko ajan tulee uusia mysteerejä. Pitäisi kai alkaa katsoa Housea, että on sitten tekemistä sillä välin kun odottaa uusia Heroeseja.

Ainiin, huomenna ilmestyy Final Fantasy XII! Pakko ostaa HETI!! Tänään tuli mieleen, että jokohan se on ilmestynyt ja tuli heti hirveä himo pelata sitä. Puolenkuun Pelien sivuilta selvisi, että huomennahan se tulee! Toivottavasti niitä saa paikallisesta Anttilasta. Pakko nimittäin saada se heti kun innostuin taas niin kauheasti. Viikonloppuna en sitten muuta teekään kun videopelinörään pleikkarin ääressä.

Nyt pitää mennä, kello lähenee uhkaavasti kymmentä. Heips!