Äh. En ole nukkumassa. Yllätys. Sen sijaan päätin mennä huomenna töihin tunnin myöhemmin (luojalle kiitos liukuvista työajoista). Ja sitten SYY miksi en ole nukkumassa: yritin muokata tuota viime kirjoitustani ja keksin hillittömän hyvän idean! Sitten siitä innostuneena sohin ja osuin johonkin ihme näppäinyhdistelmään, joka aiheutti koneen sekoamisen ja innostuneen kirjotuksen katoamisen. Se aiheutti myös sen, että kun kirjauduin ulos windowsista korjatakseni koneen sekoamisen, en päässyt kirjautumaan takaisin sisään, vaan kone herjasi minun yrittävän väärällä salasanalla, vaikka tiesin että se oli oikea. Sain lievän sydänkohtauksen (voin jo paremmin, kiitos kysymästä) koska jos en pääsisi sisään omalle rakkaalle koneelleni, kuolisin. Sammutin koneen kokonaan, jonka jälkeen ongelma onneksi korjaantui. Olin niin huojentunut etten edes harmitellut pitkän kirjoituksen katoamista.

Keksin siis loistavan idean! Tai ainakin se kuulosti ajatuksissani loistavalta... Joka tapauksessa tuon viime merkinnän lopussa mainitsin taipumuksestani Disney-siteerauksiin. Kirjoitin siihen perään (ennen kuin kirjoitus katosi bittiavaruuteen), että se joka tunnistaa siteerauksen ja kirjoittaa siitä kommentin, saa keksin ja Hyvä Ihminen-pisteen. Sitten heitin vitsinä, että se joka saa kokoon kymmenen keksiä/pistettä, saa minulta jotain hassua palkinnoksi! Idea muhi päässäni hetkisen ja tajusin, että ajatus on hyvä (mennään täyttämään lampi)! Eli: sisällytän merkintöihini tästä lähtien siteerauksia/viittauksia Disney-leffoista ja se, joka ensimmäisenä kommentoi ja kertoo mistä kyseinen viittaus on, saa pisteen (kutsukaamme niitä tästedes kekseiksi). Vain ensimmäinen oikea vastaus huomioidaan. Itse asiassa viittaukset voivat olla mistä tahansa leffasta, sarjasta, kirjasta, sarjakuvasta etc. Ja koska viittaukset saattavat olla kaukaa haettuja, vääriä, tyhmiä tai kyseenalaisia (ja jokin sanomani asia voi olla viittaus vaikka en sitä sellaiseksi tarkoittanut), julistan täten itseni Keksikisan arvovaltaiseksi raadiksi, kiistattomaksi ylituomariksi ja elinikäiseksi diktaattoriksi. Koska innostukseni on tätä luokkaa, laadin varmaankin huomenna tarkemmat säännöt ja kirjoitan ne tänne (minulla NIIN olisi muutakin tekemistä. Prkl. Tämä on sitäpaitsi muutenkin typerää, sillä ei kukaan lue blogiani!) Kisa on joka tapauksessa käynnissä lähtien än yy tee NYT! Onneaan kannattaa aina koittaa, vaikka ei olisi varma jostain jutusta. Kenellekään en naura (ainakaan ääneen. Tai ainakaan en kerro jos nauroin ääneen.) ja jos joku muu nauraa, saa hän kaikkien tämän kilpailun raatien, tuomareiden ja diktaattorien paheksunnan ylleen ja ikuisen karkoituksen maapallolta.

Huomenna seuraa siis alustavat viralliset säännöt (tai ainakin lähipäivinä), joita sitten päivitän sitä mukaa kun tulee lisää sääntöjä (ja niitähän tulee). Siihen asti: Onnea ja tienatkaa paljon keksejä! =D