Hitsi, hirveästi tekee mieli kattoa Feeniksin kilta, kun kattelin Puoliverisen Prinssin trailereita äsken. Kävin kattomassa Feeniksin kaks kertaa leffateatterissa ja sen jälkeen en oo nähnyt sitä. Prinssin trailerit näytti hirmu siistiltä. En malta odottaa.

Viime yönä näin unta toisensa perään. Yhdessä seurustelin erään aika yllättävän tyypin kanssa (jonka kanssa tosin oon aikasemminkin seurustellut unissani) ja mietin edelleen mistä alitajunta näitä repii. Oltiin siinä "pussailemassa" (*köh*) komerossa ja siihen ovelle ilmestyi yhtäkkiä pappi, joka paheksui toimiamme kovasti... Weird.

Seuraava uni oli ihmeellistä välienselvittelyä Kymiksellä. Paikalla oli vanhoja kavereita ja tuttuja ja uneen liittyi merkillinen tapaus, jossa kaikki koulun keittiön kuorimattomat perunat HAKKEROITIIN kuorituiksi. Again, weird. Yritän pitää nämä unisepustukset suht lyhyinä, koska tiedän miten tylsää on lukea muiden unia. Jos kirjoittaisin kaikki yksityiskohdat jotka muistan, tulisi tekstia sivukaupalla. Onneks en edes muista loppuja unia, aamulla vielä muistin.

Nyt pitää ettiä jostain Waldo's Peoplen euroviisukappale, koska en oo vielä kuullut koko viisua.

Niin, oon siis nyt iskällä taas kyläilemässä ja täällä on ihan älyttömästi lunta! Ei mulla oo Helsingissä mitään teksää joten saman tien voin oleskella täällä lihapatojen ja talvisten maisemien ääressä. Ja Mintun ääressä! Siltä oli leikattu joku kasvain suusta ja ne ei edes aio tutkia onko se hyvä- vai huonolaatunen. Se voi olla levinny muuallekin, mutta toivotaan kaikki yhtäaikaa än yy tee NYT ettei se olis. Ei tää paikka ois lainkaan sama ilman Minttua.

Siivosin tänään ateljee-huoneen (koska muthan laitetaan aina heti hommiin täällä, ettei vaan pääsis laiskistumaan) ja kuuntelin juuri polttamaani siivous-mix-CD:tä. Oli hirrrvittävän kiva laulaa pitkästä aikaa täysiä. Voi että mä sit rakastan laulamista. Varsinkin sillon kun kukaan muu ei oo kuulemassa tai näkemässä ja voi olla just se naurettavan typerä oma itsensä.

Nyt pitääkin mennä kattomaan iskän kanssa alakertaan joku sängyn hiominen ja maalaaminen joka on mun huominen homma. Ei nyt siis muuta.

Olipas tylsä postaus.