Katoin tossa Tyttö sinä olet tähti:n noin miljoonatta kertaa, mut kun kerta sattu tulee telkasta ja ei ollu muutakaan teksää, ja se on vaan niin ihku. Heinolaki tippu Kuorosodasta, ihan paskaa. Ei se esitys kauheen hyvä ollu, mut ois silti saanu päästä jatkoon. Heinolalle ois tehny hyvää se voittoraha, varsinki jos se ois laitettu nuorison musiikkitouhujen tukemiseen. Kohta kaikki Rullat ja Sahat menee kiinni kun kaupungilla ei oo rahaa ja sit rakennetaan kirjaston eteen lisää rumia lamppuja. No, se on nyt myöhästä itkee.

Seuraavaks ohjelmassa jakso tai pari How I met your motheria ja sit nukkumaan. Mun nukkumaanmenoaika olis ollu jo pari tuntia sitten, mut tuli se leffa ja ei malttais vieläkään mennä. Viime viikon oli maailmankirjat sekasin kun menin nukkumaan ysin ja kympin välillä ja heräsin kuuden ja seiskan välillä aamulla. Ja siis ihan vapaaehtosesti ja automaattisesti! En ees muista millon mulla viimeks olis ollu tollanen normaali unirytmi. No, ehkä se tästä vielä ehtii epänormalisoitua, ei hätää. Mut ei tässä sit muuta. Oikeestaan kirjotin koko merkinnän ihan vaan siks että saisin laittaa ton leffasitaatin otsikoks, se on niin kivasti sanottu.

P.S. Tää uus Vuodatus on ärsyttävä, vaikka onki joiltain osin parempi kun vanha. En koskaan muista laittaa kategoriaa merkinnöille, ja sit fonttikoko saattaa vaihdella ihmeellisesti kesken sanan ja sit pitää palata sata kertaa korjailemaan.

P.P.S. Joo ja näköjään fonttikin vaihtelee ihmeellisesti, perkele. Ei jaksas viittä kertaa tulla muokkaamaan näitä joka helskutin kerta. Murrr. Nyt jos ei tän korjauksen jälkeen oo oikein ni jääköön vääräks saa**na.