Hups, jopas taas on vierähtäny aikaa viime kirjotuksesta. Sellasta se on kun (tässä pitäs lukee että kun on niin kiireitä töissä ja kauheesti kaikkia tapahtumia ja juttuja joissa pitää olla menossa mukana, mut kun ei oo vieläkään töitä ja tapahtumatkin karsiutuu pikkuhiljaa rahan puutteen vuoksi.. Joten joudun kirjottamaan että sellasta se on kun) ei tee mitään. Jotenkin tosta jutusta meni pointti jo puolessavälissä, mutta sehän ei suinkaan estä mua kirjottamasta sitä.

Oon taas ens viikonlopuks menossa Heinolaan kun tän Helsingin kämpän omistaja tulee kotiin viikonlopuks. Äiti on töissä taas koko viikonlopun joten yksin joudun kotona möllöttämään. Toivottavasti kaverit on hollilla.

Töitä tosiaan pitäs löytää että ois rahaa elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen. Ei se oo niin helppoa kun luulis. Huomenna soitan taas yhteen potentiaaliseen paikkaan mut siellä ois varmaan vaan jotain pikku pätkiä tarjolla. Parempi tosin sekin kun ei mitään. Seuraavaks pitää hakea varmaan lähikauppojen kassoille koska sitä rahaa nyt vaan on saatava. Mulla ei oo rahaa käydä keikoilla ja lähiaikojen keikkakalenteri näyttäis niin kivalta että harmittaa! On Maija Vilkkumaata, Indicaa, Apulantaa ja PMMP:tä. Tän viikon perjantaina meen kattomaan Kristiina Braskia kun kiinnostaa millanen se on livenä. Sitä oon oottanu jo niin kauan että pakko mennä ja istua vaan siellä baarissa selvin päin koko ilta. Sit siitä lähen suoraan yöbussilla kohti kotikontuja. KERTOKAA JOKU MULLE MISTÄ SAA HELSINGISSÄ TÖITÄ!!

Nyt vois pikkuhiljaa siirtyä erään tietokonepelin pariin vähäks aikaa ja sit mennä kiltisti nukkumaan. Näkemään unia ihmisistä (..tai okei vaan yhdestä ihmisestä) ja jutuista jotka ei oo mahdollisia ja jotka siks harmittaakin vähän liikaa. Ehkä vielä jonain päivänä.

Elämän pienet ilot tänään: Telkkarista alko ihana uus scifihömppä Eureka, joka kaikessa yliampuvuudessaan ja naurettavuudessaan on juuri oikeaa viihdettä mulle. Ja vielä toinen ilo: Super Salmiakki-pussin salmiakit oli täydellisen rapsakoita ja pehmeitä yhtä aikaa. Just niinkun niiden pitääkin olla. Se on harvinaista nykyään.