Mun piti kirjottaa kissoista juttua mut en jaksa. Pelasin reilun tunnin Wii Fittiä ja oon niin älyttömän väsyny ja rampa ettei mitään rotia! Se peli tosiaan toimii. Tein aluks joogaliikkeitä, sit lihaskuntoa ja lopuks rankan hulavanteenpyörityssession. Hulavanne oli jo liikaa ja meinas jalat pettää kun olin niin uupunu. Ai miten niin huono kunto..? =D

Sit pelasin tunnin Twilight Princessiä. Nimesin Linkin Suskiksi ja hevosen Heikki P:ksi. Siitä piti tulla Heikki Paasonen mut ei mahtunu. Joka tapauksessa nimivalintaa perutelen sillä että musta on niin mukava ajatella itseäni Heikki Paasosen päällä... ratsastamassa... khih. Sit repesin kun pelissä tuli aamu ja joku tuli huutelemaan ikkunan taakse että "Hey, where's Heikki P?" ja mä kirosin että perkele se on livistäny, ensin vietetää yö yhessä ja aamulla se onki jo livahtanu tiehensä. Voi lol, saan ihan liikaa hupia tosta.

Huomenna tulee Rimbe ja mennään viihteilemään! Jeee! Nyt tosin tuntuu siltä että en varmasti jaksa lähtee mihinkään mutta se johtuu ikävästä päänsärystä joka on kiusannu jo monta päivää, plus tietty Fitteilyväsymyksestä.

Eipä mulla oikeen muuta kerrottavaa taas oo. Päivät menee pelaillessa, töitä metsästäessä, BB:a katsellessa ja riemuitessa siitä että Idols alkoi. Kissoissa on kestämistä välillä mut kaiken kaikkiaan ihan hyvin menny niidenkin kanssa. Kerron ehkä myöhemmin niiden edesottamuksista, nyt en jaksa koska se ois pitkä juttu. Nyt on pakko mennä nukkumaan kun on niin huono olo. Ja onhan tää ihan suotuisa aika mennäkin jo nukkumaan. Huomenna on kaikenlaista hääräilyä tiedossa kun pitää siivoilla että Rimbe mahtuu tulemaan ja roudata kaupasta kasseittain juomista... =)