Repeilen täällä vähän turhan laajassa mittakaavassa omille typerille ajatuksilleni. Surffailin juuri oman sukunimeni sukuseuran sivuilla ja siellä oli kuva joltain seuran järjestämältä kesäretkeltä. Aiheutin totaalisen repeämiseni miettimällä miten tuollaisessa sukukokouksessa olisi mahtavaa huutaa kovaan ääneen että "hei *piip*(<--sukunimi)" ja katsoa kun sata päätä kääntyy katsomaan kysyvästi että no mitä. Hihhih, typerä juttu joka ei hyvin suurella varmuudella huvita ketään, mutta sainpahan itse hyvät naurut. (Toim. huom. Piti vähän muokata tätä juttua jälkeenpäin kun en haluaisi olla löydettävissä niin helposti omalla koko nimelläni..)

Nauroin myös makeasti äsken kun Furlis (kissa, Furlow oikealta nimeltään) nukkui sängyllä ja alkoi yhtäkkiä mouruta unissaan, heräsi omaan mouruamiseensa ja säikähti niin pahanpäiväisesti omaa ääntään että hyppäsi puoli metriä ilmaan ja pinkoi häntä pulloharjana tiehensä. A-luokan "Hauskat kotivideot"-materiaalia. =) Furlis on muutenkin ihanin kissa ikinä. <3

Päätin juuri että ostan Roswell-telkkarisarjan dvd-boksit kun Amazonista saa niin halvalla ja vieläpä ilman postimaksuja. Roswell oli meidän talouden lempparisarja joskus muinoin kun asuin vielä äitin kanssa. Ostin myös hiljattain sen Tähtiportti-boksin, joten on ainakin riittävästi katsottavaa. Ennen Suomeen paluuta ostan vielä ainakin Buffy Collectionin (jossa on siis kaikki kaudet ja runsaasti lisämateriaalia). Rahanmenoa ei voi estää, mutta ei tänne olla säästämään tultu. Ei olisi sitä paitsi järkeä säästää dollareita ja vaihtaa niitä sitten euroiksi, kun täällä niillä saa niin paljon enemmän.

Kirjoitussuoni ei oikein nyt syki, olettekin saattaneet huomata.

Sunnuntaina on luvassa laskettelureissu muiden auppareiden kanssa. Sitä odotan innolla. Huomenna aion nukkua PITKÄÄN, varoitinkin jo hostvanhempia että ei kannata huolestua jos minua ei vielä puolenpäivän tienoillakaan näy alakerrassa. Ahh, olen jo valmiiksi onnellinen siitä ihanasta tunteesta kun herää aamulla ja ei tarvitse nousta, vaan saa jatkaa autuaana unia. Mmmmmm. Elämän pieniä iloja.

Eih, juttua riittäisi mutta väsymys tekee tepposensa ja ajatus ei suollu hyvään kirjoitusmuotoon sitten millään. Pitää lopetella tähän ja toivoa että huomenna on parempi onni. Siirryn saman tien peiton alle haaveksimaan kaikesta mukavasta. (Tiedänkin tasan tarkkaan mistä, ja tiedän myös minkä biisin laitan soimaan kuulokkeista.. <3) Hih.